Türk-İş İlkokulu

WEB https://turkisilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Şeker Mah. 813 Sokak. No 1/2 Adapazarı/Sakarya
VİZYON : Türk-İş İlkokulu okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz) güç birliği ile en kısa zamanda; Bulunduğumuz yerleşim biriminde Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren akademik yönü güçlü, okul kültürü olan, avrupa birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
MİSYON : Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş , çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle BİZ; Öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için VARIZ.
BAŞARILAR : GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ OKUL SPORLARI İL MÜSABAKALARI 1-BASKETBOL MİNİK KIZLAR A KATEGORİSİNDE SAKARYA 3.LÜĞÜ 2- GELENEKSEL OKÇULUK KÜÇÜK KIZLAR A KATEGORİDE SAKARYA 2.LİĞİ, 3- JİMNASTİK MİNİK KIZLAR A KATEGORİSİNDE SAKARYA 2.LİĞİ

Saatler : 07.50-18.00
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Şehir merkezi dolmuş veya belediye otobüsü
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi 1 km
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 1 km - İlçe Miili Eğitim Müdürlüğüne 3 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : BASKETBOL ÇALIŞMALARI, HALK OYUNLARI, YÜZME, GELENEKSEL OKÇULUK VE ATLETİZİM, YÜZME
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : E TWİNİNG, ERASMUS+ , SANAT SAKARYA ( RESİM KURSLARI - SERGİLER ), OKULUM TEMİZ, İNGİLİZCE DİL KULÜBÜ.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : E TWİNİNG + ERASMUS BAŞVURUSU YAPILDI